Idem maakt ‘m

Voor ieder
de perfecte garagepoort

Er zijn van die zaken die het leven beter maken, zonder dat je ze kan benoemen. Ze zijn zo vanzelfsprekend, dat je er niet meer over nadenkt. Dat is wat we met Idem nastreven. Poort per poort. Gevel per gevel.

We gaan verder dan de productie en plaatsing van een garagepoort of gevelbekleding, en verdiepen ons in jouw wensen om je persoonlijk te begeleiden in je keuzes. Onze ruime ervaring vertaalt zich in technisch doordacht advies, op maat van elk project. Met oog voor functionaliteit en esthetiek. Voor een kwalitatief resultaat dat bijblijft.

Idem c Karen Nachtergaele fotografie 30 nologo Idem c Karen Nachtergaele fotografie 79

“Wat je vraag ook is: we zetten de klant eerst. Zo zorgen wij voor een ervaring die bijblijft.”

Bart De Bruyne, zaakvoerder Idem

Idem c Karen Nachtergaele fotografie 80

Meer dan 30 jaar passie voor poorten

Idem werd in 1989 opgericht door René Truyens. Door innovatie, focus op kwaliteit en passie bouwde hij het bedrijf al gauw uit tot een referentie op gebied van sectionale poorten. Zo was Idem een van de eersten om sectionale poorten te gaan beleggen met hout of aluminium, waardoor er een wereld aan nieuwe mogelijkheden ontstond. Later maakte creativiteit en innovatie ook het verwerken van poorten in het zelfde vlak van de gevel mogelijk, iets wat bijzonder gesmaakt wordt in de moderne architectuur.

In 2006 werd een meerderheid van het bedrijf overgenomen door Falcon Fund, het private equity fonds van de familie Van Cauwenberge. Onder leiding van de zoon van René, Johan werd het bedrijf verder uitgebouwd, maar bleef het familiale karakter behouden. Er werd geografisch uitgebreid en ook de mogelijkheden naar design en complexiteit van projecten namen toe.

Eind 2021 kwam Bart De Bruyne aan het roer van het bedrijf, waarna hij eind 2023 het bedrijf overnam met zijn echtgenote Heleen. Idem werd hiermee opnieuw een puur familiebedrijf waarbij de eigenaars dagelijks op de werkvloer te vinden zijn. Dit bracht een nieuwe wind met zich mee in het bedrijf waarbij niet alleen ingezet werd op de traditionele sterktes van Idem zoals innovatie en kwaliteit, maar vooral ook op service en aandacht voor de klant. Daarnaast worden de activiteiten stelselmatig uitgebreid. Zo kun je ondertussen bij Idem niet alleen terecht voor sectionaal poorten, maar ook alle types gevelbekledingen en zonwering.

20230324 093501

Idem staat voor vakmanschap

Bij Idem kan je rekenen op echt vakmanschap! Je poort wordt vakkundig door ons team opgemeten en uitgetekend. Vervolgens gaat je poort in productie in onze eigen schrijnwerkerij of in ons aluminiumatelier. Omdat alles in ons atelier vervaardigd wordt, kunnen we optimaal rekening houden met je vragen en wensen.

Kies je voor een gelakte poort? Dan wordt ook dat proces in onze eigen lakkerij uitgevoerd met de kleur en afwerking naar keuze.

Je poort of gevel is dus van op-en-top Belgische topkwaliteit, met veel ruimte voor eigen inbreng!

Idem c Karen Nachtergaele fotografie 88
Idem c Karen Nachtergaele fotografie 24 nologo
Idem c Karen Nachtergaele fotografie 7
Idem c Karen Nachtergaele fotografie 53
Idem c Karen Nachtergaele fotografie 65

Jobs

Idem groeit en daar kan jij van meegenieten. Bekijk onze jobaanbiedingen en vervoeg ons team!

Werken bij Idem?

Kom langs voor
persoonlijk advies

Zowel functionele als esthetische aspecten spelen mee bij de keuze voor een garagepoort. Wij overwegen ze graag samen met jou. Laat je professioneel begeleiden in onze toonzaal.

Oudenaarde