Service en herstellingen

Om de levensduur van je garagepoort of gevelbekleding te verlengen, is een regelmatige onderhoudsbeurt aangewezen. Bij ons reken je op een onberispelijke service, of het nu om een periodiek onderhoud of technische interventie gaat. Ook daarom blijf je bij Idem.

Stel je vraag aan onze service na verkoop
Idem c Karen Nachtergaele fotografie 88
Mask group 1

Handzender kwijt of kapot?

Je sectionale garagepoort vanop afstand kunnen bedienen is een groot gemak. Is jouw zendertje zoekgeraakt of functioneert het niet meer naar behoren? Wij bezorgen je er graag een nieuwe per post of programmeren de zender voor jou wanneer je ‘m in de toonzaal komt ophalen.

Een handzender bestellen
Image 065

Service en Onderhoud van Industriepoorten

Bij Idem staan we klaar om hoogwaardige service en onderhoud te bieden voor alle soorten industriepoorten, inclusief die van andere leveranciers.

Met snelle respons, professionele service en aantrekkelijke prijzen beloven we een betere deal dan je huidige servicebedrijf.

Ontdek het zelf en vraag vandaag nog een offerte aan!

Veelgestelde vragen

Heb je onderhoudsvragen of nood aan technische instructies voor het bedienen van je garagepoort? Hier bieden we je graag een antwoord op de meest gestelde vragen omtrent onze producten.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Zowel functionele als esthetische aspecten spelen mee bij de keuze voor een garagepoort. Wij overwegen ze graag samen met jou. Laat je professioneel begeleiden in onze toonzaal.

Oudenaarde