Renovatie

Niettegenstaande onze poorten behandeld worden tegen water en uv-licht, kan de invloed van zon en regen doorheen de jaren voor slijtage zorgen. Daarom is een regelmatig onderhoud aangewezen. Ben je daar niet toegekomen? Geen nood: Idem blijft je lang na oplevering bijstaan om je poort de juiste behandeling te geven. Wij renoveren je poort met de grootste zorg.

Idem c Karen Nachtergaele fotografie 2

Renoveer uw bestaande poort

Tony Voor Voor Tony Na Na

Met ons onderhoudsmiddel
ben je halfweg

Je aluminium garagepoort of gevelbekleding zelf onder handen nemen? Dat doe je makkelijk met een onderhoudsbox van Idem. Ons kwalitatief simoniseermiddel verhelpt krassen en verkleuring, en is bovendien handig in gebruik!

Een onderhoudsbox bestellen
Herlakken houten poort³ 2024 03 27 171258 kdzd Dsc 0073 720

Jouw aluminium poort
laten herlakken

Doorheen de jaren kan een aluminium poort zijn glans en kleur verliezen. Reken op het onderhoudsteam van Idem om je poort weer op te frissen zodat ze weer tegen een stootje kan. We behandelen de poort met een lak die bescherming biedt tegen krassen en verkleuring.

Maak mijn poort als nieuw
Houten poort voor Houten poort na

Speciale behandeling
voor houten poorten

Hout is een natuurproduct en kan doorheen de jaren tekenen van slijtage en verkleuring vertonen. Idem zou Idem niet zijn als we je daarvoor geen oplossing zouden bieden. Ons onderhoudsteam komt graag bij je langs om je poort of gevelbekleding te restaureren. Daarbij wordt het hout volledig afgewreven en behandeld met een uv- en waterbestendig product. Zo ben je weer goed voor de komende tien jaar!

Mijn houten poort laten behandelen

Automatiseer jouw bestaande poort

Beschik je reeds over een sectionale garagepoort maar moet je die nog manueel bedienen? Kies voor comfort en laat een systeem installeren waarmee je je poort vanop afstand kan openen en sluiten. Onze experten komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bekijken.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Zowel functionele als esthetische aspecten spelen mee bij de keuze voor een garagepoort. Wij overwegen ze graag samen met jou. Laat je professioneel begeleiden in onze toonzaal.

Oudenaarde