Service

Om de levensduur van je garagepoort of gevelbekleding te verlengen, is een regelmatige onderhoudsbeurt aangewezen. Bij ons reken je op een onberispelijke service, of het nu om een periodiek onderhoud of technische interventie gaat. Ook daarom blijf je bij Idem.

Boek een onderhoud
Idem c Karen Nachtergaele fotografie 88

Waarmee kunnen we
je helpen?

Het professionele onderhoudsteam van Idem staat paraat om technische issues met je garagepoort snel te verhelpen. Om grote herstellingen te vermijden, komen we ook graag op regelmatige tijdstippen langs voor een controle.

B nummer op poort
Idem c Karen Nachtergaele fotografie 46

Restauratie en reproductie
van beschermde stadsgevels

Hebben je garagepoort en gevelbekleding na jarenlang gebruik nood aan een opfrisbeurt? Wij laten ze er weer als nieuw uitzien na een behandeling van het hout of simonisatie van het aluminium. Ook als je een gebouw met erfgoed waarde renoveert, reken je op onze diensten. Onze vakmannen maken een perfecte replica van oude garagepoorten met een modern sectionaal systeem en geheel conform de EPB-regelgeving.

Maak mijn poort als nieuw
Tony Voor Voor Tony Na Na

Met ons onderhoudsmiddel
ben je halfweg

Je garagepoort of gevelbekleding zelf onder handen nemen? Dat doe je makkelijk met een onderhoudsbox van Idem. Ons kwalitatief simoniseermiddel verhelpt krassen en verkleuring, en is bovendien handig in gebruik!

Een onderhoudsbox bestellen
Mask group 1

Zender kwijt of kapot?

Je sectionale garagepoort vanop afstand kunnen bedienen is een groot gemak. Is jouw zendertje zoekgeraakt of functioneert het niet meer naar behoren? Wij bezorgen je er graag een nieuwe per post of programmeren de zender voor jou wanneer je ‘m in de toonzaal komt ophalen.

Een zender bestellen
Download

Service en Onderhoud aan Industriepoorten

Bij Idem staan we klaar om hoogwaardige service en onderhoud te bieden voor alle soorten industriepoorten, inclusief die van andere leveranciers. Met snelle respons, professionele service en aantrekkelijke prijzen beloven we een betere deal dan je huidige servicebedrijf. Ontdek het zelf en vraag vandaag nog een offerte aan!

Veelgestelde vragen

Heb je onderhoudsvragen of nood aan technische instructies voor het bedienen van je garagepoort? Hier bieden we je graag een antwoord op de meest gestelde vragen omtrent onze producten.

Bekijk alle FAQ’s

Kom langs voor
persoonlijk advies

Zowel functionele als esthetische aspecten spelen mee bij de keuze voor een garagepoort. Wij overwegen ze graag samen met jou. Laat je professioneel begeleiden in onze toonzaal.

Oudenaarde