Nieuwe eigenaars en een nieuwe wind

Met de overname door Bart de Bruyne en zijn vrouw Heleen start voor Idem een nieuw hoofdstuk.

Idem c Karen Nachtergaele fotografie 124

De historiek van Idem gaat terug tot 1989, wanneer de familie Truyens een bedrijf opricht met specialisatie in garagepoorten. Doorheen de jaren werd er steeds meer toegespitst op sectionale garagepoorten met een designafwerking, om vervolgens ook gevelbekleding te produceren die het plaatje compleet maakt.

Behoud van familiale waarden, aangescherpte visie

De historiek van Idem gaat terug tot 1989, wanneer de familie Truyens een bedrijf opricht met specialisatie in garagepoorten. Doorheen de jaren werd steeds meer toegespitst op sectionale garagepoorten met een designafwerking, om vervolgens ook gevelbekleding te produceren die het plaatje compleet maakt.

Later kwam het bedrijf in handen van een private equity, waarbij ondernemer Bart De Bruyne het management op zich nam. Samen met zijn vrouw Heleen Bruggeman besliste Bart om het bedrijf over te nemen en de strategie verder aan te scherpen. Samen zetten ze de schouders onder een frisse visie voor Idem. Daarbij dragen ze enerzijds het behoud van de familiale waarden die Idem kenmerken hoog in het vaandel. Anderszijds primeert de focus op kwalitatieve service en uitgebreide onderhoudsdiensten, evenals de realisatie van totaalprojecten.

Kies jij voor een garagepoort of gevelbekleding die bijblijft? Neem gerust contact op voor een afspraak in de Idem-toonzaal.