Andere Materialen

De keuze voor het materiaal van jouw gevelbekleding hoeft niet beperkt te blijven tot natuurlijke materialen als hout of aluminium.

Over de jaren zijn vele materialen ontwikkeld met aantrekkelijke technische eigenschappen die zeer esthetische ontwerpen toelaten en dus zeer weinig onderhoud vergen.

DSC 0024

Gevelbekleding met kunststof

Kunststoffen zoals Rockpanel, Trespa, Volkern, Equitone, Composiet... werden ontwikkeld om tot robuuste bouwmaterialan te komen die kras- en kleurvast zijn in de tijd.

Dit laat een scala van kleuren toe en door het spelen met patronen kunnen er zo talloze mogelijkheden gecreëerd worden voor gevelbekleding op maat.

DSC 0036
Rockpanel grijs 1
Equitone
Millboard Cladding 9

Garagepoort en gevel:

Trudoor volkern 01

Een naadloos geheel

Een harmonieus beeld creëren waarbij je poort nagenoeg onzichtbaar in de gevel opgaat? Daarvoor is kunststof één van de materialen bij uitstek. Idem ontwerpt een naadloos poortgeheel op basis van de gewenste afmetingen.

Ontdek onze met Trespa belegde poorten

Onze garanties

Kom langs voor
persoonlijk advies

Zowel functionele als esthetische aspecten spelen mee bij de keuze voor een garagepoort. Wij overwegen ze graag samen met jou. Laat je professioneel begeleiden in onze toonzaal.

Oudenaarde