7 mogelijkheden om jouw poort te personaliseren

Bij Idem begrijpen we dat je huis meer is dan alleen maar een plek om te wonen. Het is een weerspiegeling van je persoonlijkheid en levensstijl. Daarom bieden we een uitgebreid scala aan mogelijkheden om je garagepoort te personaliseren.

DSC 0180 editjpg

1. Stijlvol hout

Bij Idem begrijpen we dat de keuze van het juiste materiaal voor uw garagepoort een cruciale rol speelt in het algehele ontwerp, de duurzaamheid en de uitstraling van uw huis. Daarom bieden we een scala aan materialen waaruit u kan kiezen...

Houten garagepoorten stralen warmte en klassieke charme uit. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en kunnen worden aangepast aan uw gewenste kleur en afwerking. Houten poorten voegen een vleugje natuurlijke elegantie toe aan uw project.

IMG 1472

2. Staal en aluminium

Deze materialen bieden een eigentijdse uitstraling en zijn duurzaam en onderhoudsarm. Ze zijn ideaal voor strakke, moderne architectuur en kunnen worden gepoedercoat in verschillende kleuren.

Bovendien bieden deze materialen ultieme duurzaamheid en weerstand tegen weersinvloeden. Ze zijn daardoor ideaal voor kustgebieden waar zout en vocht een rol spelen.

Sectionaalpoort hout 3 Pastorie

3. Kleurenpalet

Bij Idem begrijpen we de impact die de juiste kleurkeuze kan hebben op de uitstraling van je garagepoort.

Of u nu op zoek bent naar een tijdloze klassieker, een gedurfde moderne uitstraling, of iets daartussenin, onze kleuropties kunnen aan jouw wensen voldoen.

Bovendien zijn onze kleuren niet alleen mooi, maar ook duurzaam. We gebruiken hoogwaardige materialen en afwerkingen om ervoor te zorgen dat je garagepoort er jarenlang als nieuw uitziet. Verder vereisen onze kleuropties minimaal onderhoud.

Image 038

4. Glaspartijen en raampjes

Of u nu kiest voor hout, metaal, of een ander materiaal, je kan je garagepoort verrijken met glazen panelen of ramen om natuurlijk licht binnen te laten of om een vleugje elegantie toe te voegen.

U kan kiezen voor een subtiel accent of een gedurfd statement aan de hand van houten of aluminium raampjes.

Image 020
158255473 10225364781652856 4479975050829683708 o
15 2 TRUDOORS DURA PATINA 20
Houten sectionaalpoort met molures 5
Speeckaert hout
IMG 20220831 WA0014 DSC 0182

5. Plinten, moluren en makelaars

Een plint aan je garagepoort is een decoratief element dat aan de onderkant van de garagepoort wordt gemonteerd. Het biedt de mogelijkheid om stijl en persoonlijkheid toe te voegen aan je garagepoort. U kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren en ontwerpen die perfect bij jouw smaak en de architectuur van je woning past.

Een plint kan vervolgens mooi gecombineerd worden met  een makelaar. Het is een decoratieve keuze die vaak wordt gewaardeerd om zijn esthetische waarde en kan een echte blikvanger zijn voor je woning.

IMG 1402
DSC 0150
DSC 0151
15 2 TRUDOORS DURA PATINA 22
IMG 1050 1 15 2 TRUDOORS DURA PATINA 22

6. Bogen in pastorijstijl

Een boog boven je garagepoort en/of voordeur is niet alleen een verfraaiing van je huis, het is een investering in de uitstraling en waarde ervan. Hiermee bekom je de ultieme landelijke of pastorie-look.

DSC 0111

7. Geïntegreerde parlofoon

Je kan een parlofoonontwerp kiezen dat geïntegreerd wordt in het ontwerp van je gevelconcept of poort, zodat het niet alleen functioneel is, maar ook een visuele aanvulling vormt.

Nog inspiratie nodig?

Download hier onze inspiratiebrochure

Is een Idem-poort iets voor jou?

Ontvang een offerte op maat